Julen är den mysigaste tiden under det mörka vinterhalvåret, men utan fina utomhusdekorationer och julpynt utomhus är den inte komplett. Här på julpynta.com följer nu några exempel på hur du kan göra julstämningen total med julpynt utomhus.

Ljusslingor och ljusgirlanger

Det finns inget annat som kan lysa upp huset på samma sätt som vackra ljusslingor och ljusgirlanger. Rama in dina fönster med ljusslingor eller sätt ljusslingorna efter taknocken. Detta ger huset ett sagolikt utseende och ett varmt och mysigt intryck. Det kan även vara snyggt att använda sig av ljusgirlanger runt carporten eller vid grinden och på staketet. De allra flesta ljusslingor och ljusgirlanger finns med vita lampor, gula lampor och lampor i blandade färger som blått, grönt, rött och gult.

Julbelysning i träd och buskar

Många använder sig av någon form av julbelysning i ett eller flera träd och/eller buskar på sin tomt. Det gör inte bara att det ser mysigt ut från utsidan utan ger dig även en vacker vy när du tittar ut genom ditt fönster. Den här typen av julbelysning finns i flera olika färger, antingen var för sig eller mixade.

Tomtar och andra prydnader

Det är också effektfullt att julpynta trädgården med olika sorters tomtar, isbjörnar, julgranar, slädar och renar, gärna med inbyggd belysning för utomhusbruk. Barnen kommer garanterat att uppskatta att tomten och hans renar flyttar in i er trädgård under julen.

Copyright © 2024 Julpynta - Hitta billigt julpynt på nätet.